avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate virgil1

Activitate virgil1

Mama mea ca sa mosteneasca dupa tatal meu trebuie sa faca succesiunea unde sunt si eu inclus, sau ia ea cota parte care i se cuvine tatalui meu?
Pamintul a apartinut bunicului patern
Multumesc. Mama mea participa cu ceilalti membri ai familiei la recuperarea pamintului de la stat. Si pe masura ce recupereaza parcele, sunt despagubiti. Intrebare: mama mea se presupune ca a participat la succesiune daca isi recupereaza cota parte? Poate sa o faca fara mine? Ori trebuie facuta succesiunea intre mine si mama ? Sa pot fi si eu parte pa acest proces?
Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: in cazul mostenirii unui pamint extravilan de la bunicul patern, care sunt pasii de urmat? Bunicu a avut 6 baieti ( decedati) , supravietuitori fiind familiile acestora. Mama mea traieste si eu sunt singurul copil. Cum se face succesiunea si ce cote parte ajunge pina la mine ? Multumesc
Legea112/1995- va rog sa imi spuneti daca o casa cumparata pe legea 112/1995 poate fi vinduta oricind sau dupa 10 ani? Si deasemenea, daca s-a cumparat in 2015 cu plata in rate si s-a achitat in 2022, cind pot sa o vind? Multumesc
Răspuns la discuția pensionare
Va multumesc mult pentru raspuns.
sa inteleg ca nu ma calific pt pensie anticipata?
Discuție pensionare
Buna seara
As avea si eu o intrebare :
Sunt nascut 6 Octombrie 1957 si am o vechime de 15 ani si 10 luni inscrisa in cartea de munca si 4 ani de facultate.
Spuneti-mi va rog daca ma pot califica pentru pensie si cind?
Va multumesc anticipat.