Multumesc. Mama mea participa cu ceilalti membri ai familiei la recuperarea pamintului de la stat. Si pe masura ce recupereaza parcele, sunt despagubiti. Intrebare: mama mea se presupune ca a participat la succesiune daca isi recupereaza cota parte? Poate sa o faca fara mine? Ori trebuie facuta succesiunea intre mine si mama ? Sa pot fi si eu parte pa acest proces?
Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: in cazul mostenirii unui pamint extravilan de la bunicul patern, care sunt pasii de urmat? Bunicu a avut 6 baieti ( decedati) , supravietuitori fiind familiile acestora. Mama mea traieste si eu sunt singurul copil. Cum se face succesiunea si ce cote parte ajunge pina la mine ? Multumesc
Legea112/1995- va rog sa imi spuneti daca o casa cumparata pe legea 112/1995 poate fi vinduta oricind sau dupa 10 ani? Si deasemenea, daca s-a cumparat in 2015 cu plata in rate si s-a achitat in 2022, cind pot sa o vind? Multumesc
Buna seara
As avea si eu o intrebare :
Sunt nascut 6 Octombrie 1957 si am o vechime de 15 ani si 10 luni inscrisa in cartea de munca si 4 ani de facultate.
Spuneti-mi va rog daca ma pot califica pentru pensie si cind?
Va multumesc anticipat.