avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate adina20032007

Activitate adina20032007

am mers la medicina legala si mi sa dat 14 16 zile de acolo dar eu am peste patru zile o luna decind sufar cu piciorul este tot in ghips si nam voie sa umblu cum sa fac sami prelungesc certificatul medico legal ca originalul este la dosar la politie pe certificatul medico legal scrie ca 14 16 zile daca nu intervin complicatii trebuie sa scrie cu prelungire
in data de 21 ian 2010 am avut un aciident rutier eram cu o dacia 1400 si era gheata pe sosea si mia intrat un audi pe contrasens intorcinduse cu partea dreapta catre mine pe banda mea de mers iar eu lovindul frontal iar accidentul sa soldat cu vatamarea corporala a 5 persoane eu soferul cu hematon la piciorul drept al2 lea cu o mana rupta prin 2 locuri al 3lea cu lovitura la cap cu contuzie cerebrala deschisa si pierdere de cunostinta al 4lea cu traumatism cranio cerebral cu hematom si cu contuzie toracico abdominala ea fiind si internata 5 zile in spital mar interesa sa stiu la cit se ridica despagubirile morale si vatamarile corporale din culpa mergind la medicul legist ni sa spus ca minimul la toti din accident de zile medicale va fii de cel putin 10zile la fiecare iar la doi minim 55 de zile va multumesc