in data de 21 ian 2010 am avut un aciident rutier eram cu o dacia 1400 si era gheata pe sosea si mia intrat un audi pe contrasens intorcinduse cu partea dreapta catre mine pe banda mea de mers iar eu lovindul frontal iar accidentul sa soldat cu vatamarea corporala a 5 persoane eu soferul cu hematon la piciorul drept al2 lea cu o mana rupta prin 2 locuri al 3lea cu lovitura la cap cu contuzie cerebrala deschisa si pierdere de cunostinta al 4lea cu traumatism cranio cerebral cu hematom si cu contuzie toracico abdominala ea fiind si internata 5 zile in spital mar interesa sa stiu la cit se ridica despagubirile morale si vatamarile corporale din culpa mergind la medicul legist ni sa spus ca minimul la toti din accident de zile medicale va fii de cel putin 10zile la fiecare iar la doi minim 55 de zile va multumesc
O opinie : Despagubirile materiale si morale le stabilesc partile vatamate.Dvs. trebuie sa aveti in vedere ca, in functie de numarul de ingrijiri medicale, puteti avea dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, daca se va dovedi ca dvs. sunteti vinovatul.Din ce relatati dvs., se pare ca altcineva ar fi produs accidentul si daca acea persoana este vinovata, ea va plati si despagubirile.
Cuantumul despagubirilor civile va fi stabilit de instanta la cererea partilor si in functie de probatoriile admnistrate de acestea,de numarul de zile de ingrijiri medicale,de medicamentatia partilor vatamate,de alte cheltuieli efectuate de acestea pentru tratamente si recuperare si bineinteles raportat si la culpa dvs.in producerea accidentului.