In CM-ul tatalui la rubrica "sunt straini prin neacceptare" apar toti fratii dar fara semnaturi si date dupa buletin.
La rubrica "au renuntat la succesiune" este gol.
In CM-ul fratelui meu pe care cumnata l-a dezbatut singura nu apare nici-un frate la nici-o rubrica doar la mostenitori apare numele ei.
Precizez ca CM-ul fratelui meu nu este nici timbrat nici stampilat.
Sunt vaduva din 1992 . Sotul meu a avut un testament lasat de tatal lui si intre timp a murit si sotul meu mai precis in 1993. Dupa decesul sotului meu eu am platit taxa de sccesiune fara sa instiintez frati sotului meu. Acum in 2010 cumnatii mei m-au chemat in instanta pentru partaj succesoral si am aflat recent ca certificatul de mostenitor pe care eu il am dupa sotul meu nu este timbrat si stampilat . Vreau sa tineti cont de faptul ca eu nu am copii .
Ce drepturi am eu vis-a-vis de cumnatii mei ?
Exista cumva o perioada de timp stabilita de lege in care se dezbate succesiunea dupa tata si fratele meu, pentru ca pe certificatul de mostenitor al cumnatei nu exista nici o stampila si nici un timbru de legalizare.
Domnule avocat,
Cand tatal nostru a murit in 1991 nu aveam mostenirile pe teren arabil, abia dupa decesul tatalui, fratele a facut cerere la primarie si in 1992 a aparul Titlul de proprietate. Acum cumnata detine si Titlul si testamentul.
As vrea sa stiu daca este mostenitoare si pe pamant arabil sau doar in curte ?
Buna ziua.
mama mea a decedat iar fratii mei au semnat in favoarea fratelui si a tatalui meu, insa eu nu am semnat din motive personale si totusi dupa un an tatal meu i-a lasat testament cu toate bunurile mobile si imobile fratelui meu, care, intre timp a decedat si el. Pot sa actionez in instanta daca eu nu am semnat niciodata ?