sa inteleg ca prietenul meu "x" care se afla pe trotuar si a vazut totul poate depune marturie????
va multumesc frumoas si va doresc o zi placuta in continoare=D>
PS:mai placuta ca a mea daca se poate#-o
eu pe procesul verbal am mentionat ca nu sunt de acord cu cele mentionate in PV, martoru nu am avut pentru ca eram singur in masina.
Cineva mi-a spuns ca in instanta eu trebuie sa dovedesc ca nu am incalcat legea..
Mi se pare absurd
Are rost sa contactez un avocat???
da el era pe partea cealalta a strazi . tecerea de pietoni e la capatul scuarului
dar nu de asta ma leg
problema mea e corect sa mi se retina permisul fara martor......????
si daca e corecta abrevierea.???
buna ziua va deranjez si eu cu o mica problema
azi (01.02.2010) mi-a fost retinut permisul pentru neacordare de prioritate la trecere de pietoni, problema e urmatoarea pietonul alerga pe trecerea de pietoni iar in momentul un care am trecut el nu era pe partea mea de corosabil , strada pe care am fost oprit e cu 4 benzi 2 pe sens si sensurile sunt delimitate de un scuar,
In procesul verbal incheiat nu este trecut nici un martor nici macar persoana pe care am deranjat-o din alergare.... e corect??????
iar la incadrarea in lege pe procesul verbal e trecut in felul urmator art.100/3/b
eu din cate stiu si am vazut peste tot pe net si in literatura de specialitate nu exista asemenea abreviere peste tot scrie art.100 alin.(3) lit.b)..............e corect????
va multumesc anticipat