In urma cumpararii unui autovehicol care s-a dovedit a fi furat s-a deschis un dosar la cei de la furturi auto. Intrebarea mea este cum as putea sa transfer dosarul la alte structuri cum ar fi cei de la crima organizata, ca vad ca cei de la furturi auto vor sa-l prinda doar pe cel care m-a fraierit, cu toate ca le-am dus documente prin care le arat ca este vorba de o retea organizata care se ocupa cu falsificarea de documente incepind de la buletin, stampile si toate celelalte documente cei trebuie unei masini. Va multumesc.
Am cumparat o masina inmatriculata in Romania care la prima vedere ar fi fost in regula cu toate actele necesare( carte , talon, factura fiscala, fisa de inmatriculare, certificat fiscal si binenteles placutele de inmatriculare), dar cind am ajuns la RAR am constatat ca masina nu trecuse niciodata pe la ei si asa am ajuns la politie unde am constatat ca toate actele erau false inclusiv cartea de identitate a intermediarului care a vindut masina, iar masina este furata din italia din 2006. Intrebarea mea este ce as putea face eu sa pot circula cu masina pina la finalizarea cercetarilor sau daca se poate face asa ceva in conditiile in care aceasta masina nu este inscrisa la nici o institutie(RAR, politie, administratie fiscala). Va multumesc.