In urma cumpararii unui autovehicol care s-a dovedit a fi furat s-a deschis un dosar la cei de la furturi auto. Intrebarea mea este cum as putea sa transfer dosarul la alte structuri cum ar fi cei de la crima organizata, ca vad ca cei de la furturi auto vor sa-l prinda doar pe cel care m-a fraierit, cu toate ca le-am dus documente prin care le arat ca este vorba de o retea organizata care se ocupa cu falsificarea de documente incepind de la buletin, stampile si toate celelalte documente cei trebuie unei masini. Va multumesc.
Eu cred ca trebuie sa solicitati in scris,daca aveti dovezi cu privire la aspectele aratate,procurorului care supravegheaza cercetarile in cauza.
De asemeni daca aveti dovezi impotriva ofiterilor care instrumenteaza cauza,va rog sa sesizati aspectele aratate la Directia Generala Anticoruptie din cadrul MAI sau Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna,din cadrul aceleiasi institutii
D:innocent:acă doriți să obțineți despăgubiri , ptr. că bănuiesc că altceva nu vă interesează, trebuie să depuneți la org. de cercet. penală sau la procurorul care se ocupă de caz o cerere de constituire de parte civilă, prin care precizați suma cu care vă constituiți pc pentru daune materiale ( contrav. autoturismului) și daune morale.PUTEȚI SÃ VÃ CONSTITUIȚI PCȘI ÎN TIMPUL JUD. PÂNÃ LA CITIREA ACTULUI DE SESIZARE A INSTANȚEI ( RECHIZITORIUL )
Nu are relevanță modul în care org de cercet pen descoperă făptuitorii, însă dacă vreți să ajutați la descoperirea acestora VÃ UREZ SUCCES ... DEȘI NU VÃ RIDICÃ NIMENI STATUIE !
Furt de identitate....
lulu_79
zilele trecute la Brasov.... m-au chemat la crima organizata pt ca in 2005 cineva a infiintat o firma pe numele meu ( din cele in care se \"comercializau\" din ... (vezi toată discuția)