Manole Dumitru a scris:
Presupun ca Actul Aditional pe care va obliga sa-l acceptati, probabil fiind completarea valorii politeti de asigurare COSCO, pevaloarea initiala. Pentru un eveniment asigurat, exista o valoare asigurata, si prin implinirea evenimentului valoarea asigurata a evenimentului scade si atuncu firma de asigurari va solicita completarea valorii bunului asigurat la valoarea initiala contractata. Margeti la OMNIASIG, sa va lamureasca despre ce este vorba. Presupun ca autovehicolul cumparat este cu plata in rate, si rezilierea unui contract de asigurare CASCO este pe riscul D-voastra,,,Faceti cum credeti,,,,,B-) dar mergeti si consultati un consilier de la OMNIASIG, sa va lamureasca:sorry:
In momentul de fata contractul pe care il am cu Omniasig este incheiat pe o perioada de 10 ani, pe toata durata desfasurari creditului auto la BRD precizez clar faptul ca franciza este de 0%. Actul aditional care mi-a fost impus specifica ca eu asiguratul ma angajez ca de la data semnarii actului aditional sa platesc o franciza de 750 Ron / eveniment. Am purtat discutii nenumarate cu cei de la Omniasig, iar explicatiile pe care mi le dau de fiecare sunt aceleasi, de genul ca:
- nu mai exista contracte pe piata cu 0% franciza;
- toate contractele care se incheie acum au franciza de cel putin 10%
- valoarea asigurata a masinii a scazut, iar rata s-a micsorat
- pierderile companiei Omniasig sunt foarte mari datorita contractelor cu franciza 0%.
Sincer aceste explicatii pe care mi le dau ei mi se par cel putin impertinente. E ca si cum se stabilesc niste reguli pentru un joc, incepe jocul, iar apoi in timpul jocului se schimba regulile. :)