avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut1990

Activitate Ionut1990

Maine dimineata eu ma duc la sectia de politie , la 8.30 sa vad despre ce e vorba mai exact ,ma voi duce singur ca nu am timp de unde sa gasesc un avocat . Intrebarea mea este , daca ma voi duce la politie ma vor obliga sa dau declaratie , ori pot amana inca o zi , sa ma duc cu avocatu sa dau declaratia ?
Parerile sunt impartite , uni imi spun ca e grava treaba si e vorba de 3-5 ani , si alti imi spun ca doar o amenda . Acum ce sa cred nu stiu .
Am inapoiat toate lucrurile in acceasi noapte , sunt martori o gramada de oameni , inclusiv portaru de la camping etc . Dar nu stiu ce anume sa fac . Sa declar ca eram ametit ori sa declar ca eram treaz si nu stiam ce faceam . Tin sa precizez ca eram si cu masina .
Cam timp poate dura aceasta chestie?
Cazieru ramane patat acum indiferent de rezultate nu ?
Daca baietii aceia nu si-au retras plangerea se poate ajunge mai departe , chiar daca am inapoiat totu etc, adika se poate ajunge sa fac puscarie ori ceva de genu pentru un lucru atat de tampit care nu stiu ce a fost in capu meu ?
Multumesc
Pai bunurile le-au primit asta mia zis si politistu , deci se poate ajunge destul de grav ? nu e posibil doar sa ma duc sa dau o declaratie , si sa imi dea o amenda ? se poate ajunge si la puscarie , pentru ceva facut fara minte ? care am dat inapoi etc.
Cat ar ajunge sa angajez un avocat ? sa vina cu mine maine , ori sa ma duc eu sa vad despre ce este vorba . Sa spun mai bine ca eram treaz si nu stiu ce era in capu meu , ori ce anume sa fac ? Repet: Se poate ajunge chiar si la puscarie si etc pentru o fapta ca acceasta , tin sa mentionez ca nu am cazier si nici nu am mai facut asa ceva . Cam cat timp poate sa dureze chestia asta ?
Salut , am si eu o problema , acum aprox 3 luni eu cu 2 prieteni am furat un cort de la un camping din mamaia care apartinea unor belgieni , cand am facut acest lucru eram ametiti , dupa ce ne-am trezit din ameteala adika dupa aprox 2 3 ore , am trimis totu inapoi pe un taximetrist .. dar acum vin urmarile , am fost cautati de un politist din navodari , de abea acum , cand a venit la mine la usa si mi-a dat o citatie in care imi spune ca maine dimineata trebuie sa ma prezint la politia navodari , acum eu din ce stiu de la cei care erau cu belgienii aceia , ca ei si-ar fii retras plangerea dar nu stiu sigur .. intrebarea mea este , ce se va putea intampla ? ar putea ajunge la Dosar penal in instanta si posibil si puscarie , ori doar o amenda? Nu am nici o idee , daca aia nu si-au retras plangerea ? .. cu totu ca am trimis totu inapoi acelor belgieni in acceasi noapte , ce se poate intampla atunci ? Multumesc