Victima a formulat plangere penala dar inca nu a depus certificatul medico-legal si nici nu si-a platat procesarea sangelui pt alcoolemie. Politia spune ca eu sunt vinovat ca am iesit prea in fata la stop chiar daca scuteristul a depasit neregulamentar si nici nu are scuterul inmatriculat.
In data de 24.11.09 am avut un accident de circulatie din care a rezultat o victima. Mai exact am oprit la stop, un camion si masina din spate virau la dreapta, am mai avansat in intersectie 1 m si din spatele camionului a aparut un scuter(neinmatriculat) care a intrat in mine. Victima a avut 3 zile de spitalizare si acum imi cere 6000 lei pentru a-si retrage plangerea, mentionez faptul ca el inca nu are certificat medico-legal si nici nu a platit taxa pentru procesarea sangelui. Eu i-am spus ca nu am de unde sa ii dau suma asta de bani si ca ar trebui sa incercam sa facem dosarul pt rca ca sa ii acorde despagubiri, dar el nu vrea bani de la rca, doreste sa scoata banii de la mine. Ce ma sfatuiti sa fac, sa incerc sa ii dau banii sau sa merg in tribunal si sa plateasca asiguratorul?