avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate SfabuCosmin

Activitate SfabuCosmin

Răspuns la discuția Alcool la volan
am intales ca la mine este accident cu victima chiar daca prietenu din dreapta cu mana in ghips nu depune plangere.asta e cam nasol nu? si cu alcoolemia asta .pff m-am nenorocit.crek nu mai vad permis toata viata si cine stie cat am-i da cu supendare#-o
mii de scuze inca ceva ..ar trebui sa-mi iau avocat?
Va multumesc..dar nu-mi puteti spune din experienta cam ce inseamna usor..precizez ca am intrat in derapaj dupa o curba din cauza carosabilului umed.presupun ca amenda penala voi lua ,iar permisul mi-l va anula 1-2 ani?
Discuție Alcool la volan
am avut un accident cu masina personala ,de unde a rezultat avarierea masini si prietenul din dreapta a avut mana rupta..problema este ca bausem si la etilotest mi-a esit 0,88 mg/l..prietenul nu are nici o pretentie..acuma nu stiu cum sa procedez si ce va urma asta sa intamplat alaltaieri..am intelesc ca trebuie sa platesc analizele..in fine ce ma intereseaza pe mine este daca puteti sa-mi spuneti ce sentinta voi primi la sfarsitul dosarului..(am carnet de profesionisti,21 ani fara nici o abatere in trecut)? va multumesk
Sunt din Brasov stau la etaj 1 si o firma de internet sau ce o fi, mi-a amplasat un panou electric de 1/1 metri in lateralu sufrageriei mele.stiu k fatada scari este un bun comun..da pe peretele meu? se aseaza zapada pe panou si fac egrasie sa nu mai zic ca din punct de vedere estetic este neacceptabil intrebarea este ce sa fac? nu trebuiau sa am-i ceara voie mie? bine k nu mi l-au pus pe balcon #-o
Sunt din Brasov stau la etaj 1 si o firma de internet sau ce o fi, mi-a amplasat un panou electric de 1/1 metri in lateralu sufrageriei mele.stiu k fatada scari este un bun comun..da pe peretele meu? se aseaza zapada pe panou si fac egrasie sa nu mai zic ca din punct de vedere estetic este neacceptabil intrebarea este ce sa fac? nu trebuiau sa am-i ceara voie mie? bine k nu mi l-au pus pe balcon#-o