am avut un accident cu masina personala ,de unde a rezultat avarierea masini si prietenul din dreapta a avut mana rupta..problema este ca bausem si la etilotest mi-a esit 0,88 mg/l..prietenul nu are nici o pretentie..acuma nu stiu cum sa procedez si ce va urma asta sa intamplat alaltaieri..am intelesc ca trebuie sa platesc analizele..in fine ce ma intereseaza pe mine este daca puteti sa-mi spuneti ce sentinta voi primi la sfarsitul dosarului..(am carnet de profesionisti,21 ani fara nici o abatere in trecut)? va multumesk
Va multumesc..dar nu-mi puteti spune din experienta cam ce inseamna usor..precizez ca am intrat in derapaj dupa o curba din cauza carosabilului umed.presupun ca amenda penala voi lua ,iar permisul mi-l va anula 1-2 ani?
Eu va recomand sa va luati avocat, pentru ca aveti o sansa ca fapta sa nu fie considerata infractiune, ci contraventie, dat diind faptul ca ati fost foarte aproape de limita maxima la care se considera ca e contraventie. Faptul ca prietenul nu se va constitui parte civila in cauza va ajuta. Succes
si eu va recomand sa va luati un avocat pentru a obtine o pedeapsa cat mai mica si cu suspendare. Din practica stiu ca daca in aerul expirat aveati 0,88, in sange aveati o valoare aproape dubla, adica 1,7, ceea ce cu siguranta va atrage respunderea penala a dvs.
Alte discuții în legătură
Acoolemie
florin999
Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)
0.45 in aerul expirat
anno
In data de 12.05.2011,ora 4:40 am fost oprit de catre politie pentru a vedea daca am baut,in momentul in care mi-au pus etilotestul a iesit 0.45 in aerul ... (vezi toată discuția)