Probabil nu am fost prea explicit , este vorba de o cladire. Cladirea o pot cumpara ? Inteleg ca terenul pe care este amplasata nu il pot cumpara dar cladirea , contructia concesionata ?
Sunt din Bucuresti si pe 8 decembrie am adresat catre Mercedes-Benz Romania o solicitare prin care se locitam un raspuns detaliat cu privire la pozitia lor si ii instiintam ca daca in 30 de zile nu voi primi un raspuns , voi actiona in judecatata. Nu am primit si am apelat la un avocat care a procedat prin trimiterea unei invitatii la conciliere pe 1 februaie insa nici de aceasta data nu s-au prezentat. Ce trebuie sa fac pentru o rezolvare cat mai rapida . Pot solicita daune materiale si pana la ce suma pot fi acestea ?
Este posibil ca proprietar al unui Smart Forfour sa nu reusesc din iunie 2009 sa beneficiez de reparatia punctului R ? Mai exact masina nu poate rula in pozitia R si de atunci tot merg la service-ul lor autorizat, depun sesizari la Mercedes-Benz Romania in 13 iulie 2009 si de atunci nu primesc nici un raspuns, mi-au umblat la service la masina, mi-au desfacut cutia, ambreiajul, teste peste teste si nimni nu stie si mai mult, nu vor sa isi exprime pozitia cclara legata de aceasta problema. Legal, cum pot ajunge sa fortez Mercedes-Benz Romania sa-mi repare sau sa ma despagubeasca pentru atat de multe drumuri si zile in care masina a stat in service ?
As dori sa aflu daca pot cumpara un spatiu concesionat de la primarie pe 20 de ani si pentru care mai am 14 ani de concesiune.
Exista temei legal pentru intocmirea unei cereri de cumparare pe care sa o adresez consiliului local de la care am concesionat spatiul ?
Pot fi refuzat in baza unei legi ?
Ce ar trebui sa specific in respectiva cerere pentru a avea mai multe sanse de reusita , desigur, daca exista temei legal pentru cumparare :)
Va multumesc!!!