Sunt un pensionar de la Iamu Blaj si am o pensie mica deoarece mi sa calculat pensia dupa cartea de munca ,in schimb eu am lucrat in accord individual de am castigat 2 salarii si peste 2 salarii , din care mi sa retinut contributia sociala.Acum as dori sa mi se calculeze pensia dupa salariu brut castigat.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac ,deoarece am facut o cerere la Iamu Blaj si nu mi sa eliberat adeverinta fiindca casa de pensie a zis ca nu ia in considerare adeverinta .Va rog sa-mi da-ti un raspuns.si inca o cerere am mai lucrat o jumate norma la cinematografu satesc din care am dus adeverinta la casa de pensie de 2 ani de zile si nu vor sa-mi calculeze punctul de pensie.Ce trebuie sa fac ?
Adeverinta de salariu a fost pe ultimele 12 luni eliberata de E.O.N. Gaz Distributie ca sa pot intra in somaj prin certificat de producator .Am cotizat o luna la somaj si casa de pensii. Acum am o problema de sanatate si vreau sa-mi intrerup somajul cu concediul medical dar oficialitatile imi cer multe acte. Ce trebuie facut ?