avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrumn

Activitate alexandrumn

Răspuns la discuția plata salariu
Pot mentiona ca eu ma ocupam mai exact cu contabilitatea primara, munca de gestionar apartinea alcuiva. In contabilitatea primara nu aveam cum sa gresesc pentru ca mai era verificat de inca 2 oameni. Tocmai de aceea nu inteleg ce vina am eu ca are el gaura.
Discuție plata salariu
Buna ziua!
Am si eu o problema.
Pe data de 15.01.2010 am incheiat munca la fostul loc. era un magazin de materiale de constructii,
Tot pe aceeasi data, era si salariul aferent lunii decembrie.
Cand seful meu a aflat ca plec nu mi-a mai dat salariul pe decembrie, pentru ca pe 7 ianuarie sa se apuce de inventar provizoriu ( adica facea inventar pe bucatele si in acelasi timp se si vindea) in magazin. In momentul acesta, adica azi l-am sunat sa il intreb daca are de gand sa mii dea si raspunsul a fost ca in magazin este un minus mare si ca noi care lucram acolo( in cartea de munca am functia de operator calculator, dar pentru cateva luni adica vreo 6 am fost si pe functia de casier ) suntem de vina si ca noi din salariile noastre platim minusul.
este in regula asa ceva? am citit ca pentru o inventariere se cer semnaturile pentru a fi valid....ceea ce nu exista asa ceva si ca mai trebuie si ordin judecatoresc. Va multumesc pentru rabdarea acordata