avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters126232

Activitate ContSters126232

Multumesc pentru raspunsuri.

Toate cele bune,
Buna seara,
Din motive financiare firma la care lucrez a luat decizia sa desfiinteze postul pe care eram angajat. Suntem 3 persoane pe vanzari insa in contractul de munca aparem pe posturi diferite.

In decizia de incetare a contractului de munca este trecut faptul ca angajatorul nu solicita prezenta mea la firma in fiecare zi, doar numai 3 zile din cele 30 lucratoare cat am preaviz (am handicap gr 2 accentuat).

Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Exista posibilitatea ca ulterior angajatorul sa "faca scandal" si sa imi faca probleme pe motiv ca trebuia sa merg 4 ore pe zi la serviciu?
2. Cand m-a disponibilizat, cu 2 ani in urma, angajatorul mi-a dat conform legii 1 compensatie in valoarea unui salariu net, acum ca a desfiintat postul nu mai mi-a dat nimic. Sa inteleg ca atunci cand desfiinteaza postul nu se mai ofera compensatiea?

Tin sa precizez ca am fost disponibilizat acum 2 ani, am dat angajatorul in judecata, am castigat procesul si m-am intors la vechiul loc de munca.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua,

Prevederile legii 76/2002 sunt valabile si in cazul ONG-urilor, in cazul in care ONG-ul angajeaza 1 persoana cu handicap?

Va multumesc.