in urma cu aproximativ 3 ani uscatoria blocului in care locuiesc era folosita drept wc public si sala de jocuri de noroc pt. golanii cartierului.Locuind la parter am intervenit pt. a scapa de aceasta problema facand reclamatie la politie si evident intrand in conflict cu cei care isi facusera acolo cuib dar am reusit sa rezolv problema.Ulterior am dereatizat si curatat uscatoria pt. a putea fi folosita si nu au mai fost proble vreo 2 ani.In timp usa uscatoriei care si asa era subreda si pe care golanii o sparsesera de atatea ori nu a mai putut fi reparata as ca am hotarat sa cumpar o use noua.Am cumparat o use metalica la un pret modic 300 ron si de aici au inceput problemele cu o vecina de la et 3 care nu intrase niciodata in uscatorie.I n fapt eu am dat cheie la uscatorie cui avrut contra suma de bani care arevenit ,adica la inca trei familii impartit 300 ron.Doamna vrea cheie fara sa contribuie cu nimic si eu am refuzat sai dau.Cum se poate rezolva acest conflic si ce pot sa fac.Mentionez ca in uscatorie sunt lucruri ale tuturor locatarilor de ani de zile e ticsita eu am doar un uscator de rufe dar nu iam deranjat nu leam aruncat lucrurile dimpotriva eu spal si curat ca sa pot usca lucrurile .D e fapt care este rolul acestei uscatorii si cum se poate mentine el daca ar fi acela de a usca rufe udpa denumire. Va multumesc