Aceeasi rugaminte ca si floro am si eu. Am citit pe tot forumul dar nimeni nu a pus aceleasi intrebari ca si mine pentru a putea gasi raspunsul. :(( . Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cu acel avocat m-am consultat telefonic. Nu a vazut nici un act. Acum ma gandesc sa platesc creditul si asa am sa traiesc cu constiinta impacata si nu imi mai fac griji pentru orice obiect achizitionat. Eu nu sunt in tara acum si pe aceasta cale (a site-ului) incerc sa gasesc un avocat care sa ma insoteasca la momentul platii creditului care ar fi prin februarie, martie anul curent. Ce m-ar interesa este costul. Cine este interesat sa ma insoteasca, va rog sa imi lasati un mesaj privat cu onorariul pe care il doriti si cu raspunsul la cererea mea. Ca o ultima precizare locuiesc in Bucuresti. Multe multumiri pentru raspuns domnul avocat Claudiu Laschoschi.
Am o nelamurire si as fi foarte multumita daca as gasi raspunsul aici. In anul 2006 am obtinut un imprumut pentru nevoi personale pe termen de 10 ani, in valoare de 170.000.000 lei vechi,am platit cateva luni, iar apoi din motive de sanatate nu am mai putut lucra si deci implicit nu am mai putut plati.Ce as vrea eu sa stiu este:
1. Dupa cat timp se prescrie? (avocatul cu care m-am consultat mi-a spus ca se prescrie dupa 3 ani de la data expirarii contractului de imprumut adica in anul 2016 ,iar aici citesc ca la 3 ani de la data ultimei plati adica s-ar prescrie in martie anul curent)
2. Dupa prescriere ce imi mai pot face daca spre exemplu incep sa imi achizitionez bunuri sau sa imi strang niste bani in banca pentru a-mi plati facultatea sau ma angajez intr-o firma?
Ma pot hartui toata viata cu scrisori si telefoane? Eu nu mai locuiesc la adresa din buletin iar mama a vorbit cu o angajata a firmei EOS KSI si i-a spus sa nu mai trimita scrisori ca eu nu mai locuiesc acolo de foarte mult timp si nu mai stie nimic despre mine, si totusi mama mea inca primeste scrisorile de amenintare lunar. Nu am vorbit cu ei niciodata deoarece dupa obtinerea imprumutului mi s-a furat telefonul si am fost nevoita sa imi cumpar alt sim pripaid.
Sper sa ma pot lamuri/linisti din informatiile pe care mi le veti da.
Va multumesc!