avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate Olteanu Aura

Activitate Olteanu Aura

Răspuns la discuția dreptul familiei
da am sa incerc sa discut cu el sa vedem daca ajungem la un punct comun//revin cu alte detalii//multumesc mult si va doresc o zi cat mai placuta
nu a facut nimic pentru ca situatia noastra era una f buna si nici macar nu s-a pus problema//dupa moartea tatalui, situatia nu mai este asa roz, unchiul s-a instrainat de noi si acum as fi vrut sa vad ce drepturi am la bunurile ramase
tatal nu a facut acte de acceptare a succesiunii, nu a preluat bunuri si nici nu a platit impozite
ce costuri presupune succesiunea tatalui?detineti aceste detalii??va multumesc
da acum am inteles//dar era un termen de 6 luni in care daca nu revendicai vreun dreptul atunci il pierdeai//este adevarat?acum solutia este sa merg la un notar si sa fac succesiunile pe rand: pt bunicul si bunica//
dar daca unchiul nu este de acord , pot sa deschid eu fara el aceste succesiuni?"
unchiul traieste, si nu a dezbatut nimic
sa inteleg ca eu voi merge decat la succesiunea din partea bunicii
la bunicul meu merge decat unchiul
Ati spus asa:
la succesiunea bunicului vor veni:
bunica+ descendentii

Bunica fiind decedata vor veni descendentii.
Descendentii sunt: pe de o parte fiul ramas in viata, sotia dansului si fiica care are 18 ani si pe cealalta parte mama mea si eu??

Si spuneti-mi va rog , eu stiu ca fratele tatalui meu a vandut o parte din bunuri este legal?se va stii exact ce bunuri au fost vandute?
Mama mea mai are drepturi asupra bunurilor daca a trecut 6luni de la moartea ultimului parinte?Mentionez ca ea este nora.
Multumesc mult!
bunicul- acum 27 ani
bunica- 4 ani
tatal -7ani

mama are vreun drept?sau doar copii?
fartele tatalui avea dreptul sa vanda bunuri dupa moartea bunicilor fara sa ne instiinteze??
puteti sa-mi oferiti mai multe detalii??unde ar trebui sa merg si de ce acte as avea nevoie?
Buna ziua!Am nevoie de sfatul dvs in legatura cu cererea unor drepturi.
Tatal meu este mort de 7 ani, iar bunicii din partea lui la fel.Fratele tatalui beneficiaza de toate bunurile ramase de la bunici: casa parinteasca, terenuri.De la moartea tatalui nu ne-a mai dat nici un semn.As dori sa stiu ce drepturi am eu la cele ramase dupa moartea tatalui si ce proceduri ar trebui sa urmez.Multumesc
anticipat.