nu a facut nimic pentru ca situatia noastra era una f buna si nici macar nu s-a pus problema//dupa moartea tatalui, situatia nu mai este asa roz, unchiul s-a instrainat de noi si acum as fi vrut sa vad ce drepturi am la bunurile ramase
da acum am inteles//dar era un termen de 6 luni in care daca nu revendicai vreun dreptul atunci il pierdeai//este adevarat?acum solutia este sa merg la un notar si sa fac succesiunile pe rand: pt bunicul si bunica//
dar daca unchiul nu este de acord , pot sa deschid eu fara el aceste succesiuni?"
Ati spus asa:
la succesiunea bunicului vor veni:
bunica+ descendentii
Bunica fiind decedata vor veni descendentii.
Descendentii sunt: pe de o parte fiul ramas in viata, sotia dansului si fiica care are 18 ani si pe cealalta parte mama mea si eu??
Si spuneti-mi va rog , eu stiu ca fratele tatalui meu a vandut o parte din bunuri este legal?se va stii exact ce bunuri au fost vandute?
Mama mea mai are drepturi asupra bunurilor daca a trecut 6luni de la moartea ultimului parinte?Mentionez ca ea este nora.
Multumesc mult!
Buna ziua!Am nevoie de sfatul dvs in legatura cu cererea unor drepturi.
Tatal meu este mort de 7 ani, iar bunicii din partea lui la fel.Fratele tatalui beneficiaza de toate bunurile ramase de la bunici: casa parinteasca, terenuri.De la moartea tatalui nu ne-a mai dat nici un semn.As dori sa stiu ce drepturi am eu la cele ramase dupa moartea tatalui si ce proceduri ar trebui sa urmez.Multumesc
anticipat.