Pai imi desfasor o parte din activitate la sediu(sunt eu si atat), dar nu implica venirea clientilor la sediu sau ceva de genu. Ideea este ca am specificat ca pentru activitatea de web design voi face o parte din activitate la sediu in momentul in care am deschis societatea.
Aveti idee poate cam ce conditii mai exact trebuie indeplinite?
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.
Ce conditii trebuie sa indeplineasca un sediu social intr-un apartament, societatea este srl.
Multumesc
In cazul in care nu ma prezint ce se poate intampla?
ideea e ca sunt la 500 de km departare fata de locul unde se desfasoara procesul si e destul d greu sa ajung.
Buna seara,
Vin cu rugamintea la dumneavoastra sa ma lamuriti in a intelege o citatie care am primit.
Ea suna cam asa: X, este chemat in aceasta instanta, camera...etc, la data ora, in calitate de martor, pentru Fond- vatamare corporala din culpa(art. 184 C.p.).
Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.
In cazurile prevazute de art. 171 alin. 2 si 3 Cod procedula Penala, apararea este obligatorie, iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat, i se va desemna un aparator din oficiu.
In vederea exercitarii drepturlui de aparare, partea citata poate sa consulte dosarul alflat la arhiva instantei.
Tin sa precizez ca am fost martor la un accident auto, eu nu inteleg de ce trebuie sa ma prezint eu cu un aparator(probabil avocat). si de ce sunt acuzat ca si martor.
sau am inteles eu gresit redactarea acestei citatii.
In speranta ca ma veti ajuta toate cele bune.
Multumesc
am gasit un site unde se poate verifica disponibilitatea numelui pentru firma online.
pentru cine mai are nevoie poate folosi link-ul urmator: [ link extern ]