avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... impartit pliante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

impartit pliante

Am si eu o intrebare, poate ma ajuta cineva.
Pentru a imparti pliante pe strada sau in cutii postale este nevoie de o autorizatie ceva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: CiprianAngel , utilizator 21:42, 11 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Da, aveti nevoie de o autorizatie zilnica ( sau pe o perioada determinata de timp) de la o societate de publicitate din orasul dvs. care are aprobare de la primarie pt asa ceva.
Daca nu aveti aceasta autorizatie va pot amenda cei de la politia comunitara, care ii controleaza pe toti care ofera pliante pe strada.
Si in cat timp se poate elibera o astfel de aprobare pentru o pliantare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie distibutie pliante denise_flory denise_flory buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoare informatie. am pfa cu caen principal 932- Alte activitati recreative si distractive. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)
Legi privind partidele politice Andreinha Andreinha Buna seara, Am si eu o intrebare. Exista vreo lege care interzice promovarea partidelor politice, in afara perioadelor campaniilor electorale? Mai exact... ... (vezi toată discuția)