avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatie distibutie pliante
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatie distibutie pliante

buna ziua,
am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoare informatie.
am pfa cu caen principal 932- Alte activitati recreative si distractive.
As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie de la primarie sau din alta parte pentru a distribui pliante si flutrasi in intersectii, cutii postale, pe strada, etc... Pliantele contin informatii despre propriile servicii si prin ele doresc sa imi promovez propriile servicii.
Pe site-ul primariei nu am gasit nimic concret si nu stiu exact daca imi trebuie autorizatie sau nu pt impartirea pliantelor pe strada.

multumesc mult

Alte discuții în legătură

Impartit pliante cotzo1987 cotzo1987 Am si eu o intrebare, poate ma ajuta cineva. Pentru a imparti pliante pe strada sau in cutii postale este nevoie de o autorizatie ceva? multumesc (vezi toată discuția)
Reclamele din cutia postala sau cele agatate de usa apartamentului aeg aeg Am fost plecata pentru 6 saptamani de-acasa si la intoarcere am gasit cutia postala de la parterul blocului, infundata cu fel de fel de reclame, iar ... (vezi toată discuția)
Distribuire pliante crestine mariamat mariamat Suntem o asociatie caritabila infiintata in anul 1999 cu activitati sociale de ajutorare . In anul 2014 am completat statutul la Art.8 cu punctele : f ) ... (vezi toată discuția)