avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Distribuire pliante crestine
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Distribuire pliante crestine

Suntem o asociatie caritabila infiintata in anul 1999 cu activitati sociale de ajutorare . In anul 2014 am completat statutul la Art.8 cu punctele :
f ) Editarea de reviste, periodice, pliante si materiale informative si
g) Activitati asociative diverse: culturale, educative, sociale si religioase cu promovarea principiilor crestine. Am primit aprobare de la Judecatoria Ploiesti, Tribunalul Prahova in data de 11.02.2014, dosar nr.2098/281/2014.
INTREBARE : Pe baza acestei aprobari, putem delega membrii ai asociatiei sa distribuie pliante pe strada sau in cutiile postale? Mai e nevoie de aprobare de la Primarie ? Va multumim pentru raspuns !
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:53, 10 Iunie 2018
Nu e nevoie de vreo aprobare administrativa si nici macar de o prevedere expresa in statutul asociatiei ref. distribuirea de publicatii ale asociatiei, singura conditie legala este existenta unei concordante intre continutul lor si scopul / obiectivele statutare ale asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografiatul in scarile de bloc Baltazar_one Baltazar_one Probleme cu cei care vin si controleaza activitatea distribuitorilor de reclame in cutiile postale. Sefii lor vin si fac fotografii cutiilor postale, in ... (vezi toată discuția)
Care sunt situatiile in care contractul nu are temei legal oanaportar oanaportar Buna seara ! Va rog din suflet sa imi explicati: - in ce cazuri contractul nu are temei legal ? Un coleg mi-a spus ca un contract care nu are temei ... (vezi toată discuția)
Profit la o asociatie non profit? Ramona24 Ramona24 Buna ziua, O asociatie fara scop patrimonial primeste o finantare neramburasbila. Din acesti bani/finantare realizeaza un proiect cultural. Faptul ... (vezi toată discuția)