avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate Adoniss2005

Activitate Adoniss2005

Amiabil, din pacate, nu se poate !!! Am vb cu proprietarul cainelui, in mod foarte politicos, de mai multe ori, dar el fiind arogant, nu-l intereseaza. Asta e Romania! Daca traiam intr-o tara cu legi clare, probabil ca acum totul era rezolvat.
Multumesc ! Dar pana a ajunge in instanta sau a se solutiona in instanta o astfel de problema, ca poate dura mult, legea 61/1991 se poate aplica?
Vecinul meu detine la domiciliu un caine de talie mica, pe care, in timpul zilei, intre orele 08.00 - 17.00, in tine incuiat in toaleta, fiind lasat singur si nesupravegheat. Acest caine, fiind probabil dintr-o rasa mai sensibila si care cauta afectivitate, latra continuu, creand un disconfort greu de suportat. Cand aud acest caine latrand non-stop, nu pot rezista si trebuie sa plec de acasa. Este insuportabil pentru oricine sa auda un caine latrand 8 - 9 ore/ zi !!!! In aceste conditii, sunt pus in situatia de a nu ma putea bucura de locuinta mea, de liniste, de confort si in afara de aceasta, de a avea odihna necesara refacerii dupa serviciu ori de a ma odihni inainte de intrarea in serviciu pentru a fi apt de munca.
Intrebare: Ce autoritate poate lua masuri in acest caz si care ar fi acestea?

Răspuns la discuția Caine in apartament
Multumesc ! Voi face ceea ce mi-ati recomandat. Sper ca institutiile statului sa functioneze si se se aplice legea
Răspuns la discuția Caine in apartament
blocul in care locuiesc nu este arondat la vreo asociatie de proprietari sau locatari.

doresc sa-mi comunicati daca exista si alte incadrari juridice in aceasta situatie
Ma confrunt cu o problema delicata si caut o rezolvare cu ajutorul dvs.
Vecinul meu detine la domiciliu un caine de talie mica, pe care, in timpul zilei, intre orele 08.00 - 17.00, in tine incuiat in toaleta, fiind lasat singur si nesupravegheat. Acest caine, fiind probabil dintr-o rasa mai sensibila si care cauta afectivitate, latra continuu, creand un disconfort greu de suportat. Cand aud acest caine latrand non-stop, nu pot rezista si trebuie sa plec de acasa. Este insuportabil pentru oricine sa auda un caine latrand 8 - 9 ore/ zi !!!! In aceste conditii, sunt pus in situatia de a nu ma putea bucura de locuinta mea, de liniste, de confort si in afara de aceasta, de a avea odihna necesara refacerii dupa serviciu ori de a ma odihni inainte de intrarea in serviciu pentru a fi apt de munca ( uneori lucrand si pe timp de noapte). Va rog sa-mi comunicati ce pot face din punct de vedere legal pentru solutionarea problemei, tinand cont de faptul ca vecinul este un tip arogant si nu-l intereseaza deloc situatia creata. Va multumesc !