avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate mateias

Activitate mateias

Nu am reusit sa identific un asmenea text sau unul echivalent in contractul semnat cu furnizorul. Daca aveti un asemenea contract va rog sa imi indicati punctul respectiv.
In mod logic daca furnizorul este "acoperit" prin contract nu vad motivul pentru care ma obliga sa solicit rezilierea ambelor contracte si refuza cu impertinenta sa imi inregistreze cererea de reziliere a contractului de furnizare de servicii de cablu tv.
Buna seara,
Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea serviciului de internet.
Am decis sa reziliez unilateral contractul de furnizare a serviciilor de cablu tv, insa am intampinat dificultati incredibile: imi conditioneaza renuntarea la cablu tv de renuntarea la internet. Cei de la casierie refuza sa imi inregistreze cererea de reziliere pe motiv ca "daca renunt la cablu trebuie sa renunt si la internet" desi nu am contractat un pachet de servicii ci 2 servicii diferite, mai mult decat atat am 2 contracte diferite, iar in niciunul dintre contracte nu exista niciun fel de conditionare intre cele 2 servicii.
Am solicitat sa mi se indice exact punctul din contract care le da dreptul sa procedeze la o astfel de conditionare. Raspuns: "nu exista un astfel de punct, dar nu avem posibilitatea tehnica de a furniza cele 2 servicii separat".
Va rog sa imi spuneti cum pot proceda astfel incat sa renunt doar la seriviciul de cablu tv.
Multumesc anticipat.