avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate Ana20o9

Activitate Ana20o9

Răspuns la discuția art.198 C.pr.pen
Va multumesc tuturor pt timpul acordat!!Daca mai sunt sugestii va rog sa-mi scrieti!
Vreau sa mai adaug ca nu i s-a luat nici un fel de declaratie. I s-au luat decat datele la locul faptei!
Scuze,dar nu inteleg foarte bine,puteti sa-mi explicati mai bine?Va plati aceasta amenda indiferent cum va decurge procesul?Va ramane cu cazierul ´´murdar´´?Pt doamna Mira Vasilescu!
Salut!Am si eu o problema voi incepe spunund ca este vorba de prietenul meu care lucreaza ca bodyguard la o firma din Bucuresti.S-a intamplat in urma cu mai bine de o luna si ceva,cand dintr-o altercatie a lovit un individ care facea scandal,acolo se afla si politia si vazand incidentul i-a luat datele si astazi ne-am trezit cu aceasta citatie.Este chemat in calitate de faptuitor,in cauza privind dosarul penal nr......Mi scrie ca in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute in art.198 C.pr.pen si ca dk nu se prezinta i se va emite mandat de aducere.Va rog sa ma ajutati ca sa stiu despre ce este vorba si dk avem nevoie de un avocat.