Asigurare privată de la locul de muncă.
Bună seara,
Am asigurare privată de la locul de munca insa de 6 ani de când suntem cu aceasta companie nu am beneficiat de nimic. Nu mi s-au acceptat nici consultația, ecografia și nici mamografia. De 3 ori am apelat și de 3 ori mi s-a respins. Am deschis și dosar de dauna și același răspuns. Ba că nu am trimitere de la medicul de familie (nu înțeleg de ce trebuie daca este privat), ba că nu consideră că aveam nevoie de ecografie iar acum că am recomandarea medicului pentru mamografie cam veche.
In aceste condiții as dori sa nu îmi mai asigure angajatorul nimic. Banii aceea daca mi i-ar da la salariu acum îmi acopeream și ecografia și mamografia plus că rămâneam și cu bani.
Ce ar trebui sa fac ca angajatorul sa nu îmi mai plătească aceasta polița și să îmi dea acești bani la salariu? Ei spun că nu se poate.
Este posibil sa primesc acești bani ca salariu?
Mulțumesc frumos .
Buna seara,
Am un ONG infiintat din dragoste pentru a ajuta persoanele nevoiase insa nu folosim contul bancar pe motiv ca nimeni nu mai face donatii.
Cand s-a infiintat au fost foarte multi doritori sa ajute insa acum nu mai este nimeni. Ba chiar anul trecut nu am avut activitate deloc.
Nu vreau sa inchid asociatia deoarece am infiintat-o cu mult drag si mi-ar fii foarte greu sa o inchid, insa as dori sa inchid contul bancar deoarece platesc niste sume marisoare. Se poate?
Eu locuiesc in Bucuresti si garsoniera este in Constanta, am mers am vazut-o si semana cu o garsoniera obijnuita mai vazusem inaintea acesteia alte 2 garsoniere putin mai scumpe si erau la fel, aceasta pe tavan avea perete fals cu spoturi si nu m-am gandit ca acela ar masca niste tevi mai ales fiind la etajul 1 din 4. Administratorul blocului nu se afla acolo, si nu m-am gandit ca dau de asa ceva ca sa intreb locatarii.
M-am interesat daca sunt locatari rau platnici si zona sa fie cu oameni pasnici.
In acte figureaza ca o garsoniera, are si cadastrul facut insa la etajele de mai sus pe partea garsonierei a ramas baie comuna si spatiu de depozitare.
Nu inteleg cum s-au putut face actele pentru vanzarea unei garsoniere.
Buna ziua,
In luna Octombrie am cumparat o garsoniera. Recent am inceput sa facem imbunatatiri, dupa ce am dat jos peretele si tavanul fals am constatat ca pe tavan sunt niste tevi, cand am intrebat administratorul blocului de ce sunt acele tevi in tavan raspunsul a fost ca acel imobil nu este o garsoniera ci inainte a fost o baie comuna si spatiu pentru depozitare a locatarilor.
Imobilul este in permanenta umed si cu un miros foarte neplacut de mucegai.
Intrebarea mea este daca exista un drept al cumparatorului si recuperarea banilor deoarece am cumparat o garsoniera nu o baie comuna.
Nu cred ca veti primi o astfel de autorizatie de la primarie sa impanziti orasul cu ""urne""!!!
Exista alte cai de a solicita donatii: campanii publicitare , televoting cu vedete , campanii in presa...etc!
Acum nu vom sta sa impanzim orasul 2 - 3 urne in toata tara nu cred ca este vre-o problema :|
Avem probleme cu legea daca amplasam cutiute in magazine unde lumea sa doneze? Nu am facut nici un act pentru asta.
Trebuie autorizatie? Si daca da de unde?