avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Activitate sandu.bercaru

Activitate sandu.bercaru

Răspuns la discuția dauna totala
care este perioada sau in cat timp se solutioneaza un dosar de cercetare la parchet(in urma accidentului au rezultat si vatamari corporale)deoarece in anexa 2 cei de la politie au scris ca "din primele cercetari reiese ca"si acuma cei de la asigurari uniqa ma plimba.multumesc
asa este,oare de ce?au ceva de ascuns.de ce nu se poate ca si-n aceasta tara lucrurile sa mearga cum trebuie?trebuie sa-n juri,ameninti cu tot ce este posibil si nici atunci nu-ti dau dreptate.
multumesc.
dupa o alta informatie de la o alta firma de asigurari conform catalog nutz pretul de nou este de 125000 euro.un astfel de catalog unde poate fi gasit?
pretul de nou al capului tractor de 102000 euro,data primei inmatriculari 23-10-2001,data accidentului 19-01-2010,despagubirea de 16000 euro este corecta?
Discuție dauna totala
am avut un accident din care a rezultat dauna totala la un cap tractor(tir) eu fiind nevinovat.cei de la asigurari unde are cel vinovat rca comunicandumi suma de 16000 euro valoarea despagubiri,masina mea avand data primei inmatriculari 23-10-2001