avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate user1

Activitate user1

Multumesc mult pt raspuns dar mai am o intrebare...conjunctura a facut ca dupa ce am facut creditul, sa-mi dau demisia de la reprezentanta auto la care lucram ca si vanzator iar dupa aceea am avut mai mult job-uri ca si freelancer...nimic cu carte de munca...presupun ca daca o sa duc la banca dovada demisiei nu o sa o ia considerare pt ca nu este o actiune influentata de angajator, ci de mine...asta cu privire la o intelegere cu banca...dar intrebarea mea este...daca eu cum am zis mai sus, conduc un autovehicul care nu este pe numele meu, poate fi un bun pe care au voie sa puna sechestru?
Buna ziua,

In anul 2007 am obtinut un credit de nevoi personale fara girant. In urma cu 2-3 luni am ajuns, din cauza contexului actual, sa nu mai pot plati ratele catre banca. Bineinteles ca au inceput sa ma sune cu insistenta dar le-am spus ca nu mai am din ce achita rata pentru ca nu mai am un loc de munca.

Ce mi se poate intampla, daca nu am absolut niciun bun pe numele meu, nu incasez niciun fel de venit (am doar o masina cu care merg zi de zi dar nu este pe numele meu acest autovehicul).

Multumesc