avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate carmenglavan

Activitate carmenglavan

Am avut o societate care mai exista inca dar are un alt administrator.Sediul social a ramas la mine acasa si as dori sa il schimb cu adresa noului administrator.Mentionez ca este vorba despre aceeasi localitate, acelasi judet.Ce trebuie sa fac?Multumesc
buna ziua,
sunt contabil incepator si as vrea sa primesc ajutor [EDITAT de moderator ]in legatura cu evidenta contabila a unei mici firme care distribuie produse congelate.au cumparat o masina cu care transporta la diverse magazine mici produse congelate din peste si pasare.as vrea pe aceasta cale sa ma ajutati cu un model de monografie contabila incepand cu infiintarea firmei cu tot.

EDITAT DE MODERATOR

@carmenglavan
Pe forumul Avocatnet acordam consultanta gratuita in masura in care timpul ne permite aceasta. Va rog nu mai postati mesaje de genul celui editat de mine, deoarece contravin Regulamentului forumului Avocatnet.

Va multumesc.
Moderator
Gabriela Ionescu
Răspuns la discuția custodia copilului
e adevarat,intreb preventiv.de copil ne-am ocupat cel mai mult eu si soacra mea, vacantele si le petrece la ea, dar viata ei este aici scoala, prietenii ei ,colegii, mai ales ca daca ne mutam ramanem fara servici amandoi si va trebui sa ne descurcam in alt mod.nu stiu cat de bine e!
am un copil,o fetita de 7 ani,sunt casatorita si as vrea sa stiu ce sanse am ca fetita mea sa stea cu mine si nu cu sotul in cazul unui eventual divort.inteleg ca acum se acorda custodie comuna, dar as vrea ca ea sa stea cu mine deoarece cred ca i-ar fi mai bine.noi avem casa noastra avem servici si eu si sotul dar el la un moment dat s-ar putea sa vrea sa vindem si sa ne mutam undeva unde eu nu vreau sa merg si unde copilului nu i-ar fi mai bine ca aici.de aceea v-as fi recunoscatoare daca m-ati consilia in aceasta privinta. multumesc