avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate arad33

Activitate arad33

Am avut un teren (pamant) la tara,cand am mers la Cadastru sa cer o copie de pe teren,am constatat ca nu mai sant proprietar pe acest teren,pe care am am Titlu. Ce sa intamplat. Primaria a dat numarul de pe terenul meu la o vanzare in mod gresit si pamantul meu a fost vandut.am incercat sa fac tot felul de demersuri la Primarie si nu am avut succes.primarul refuza sa dezbata problema mea. Ce,mi recomandati? sa fac o plangere penala sau care ar fi solutia sa,mi recuperez pamantul? Cu multumiri.P.I.
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema cu care ma confrunt,de fapt cum se numeste ,.s au interpreteaza?Vecinii mei au daramat gardul de caramida construit de mine,au folosit caramida,si au construit un gard de tabla in loc ,insusindu si 75m patrati din curtea mea.Eu am fost absent din tara in accea perioada.Va rog mult raspundeti cum sa procedez,sau cum se numeste aceata fapta,tulburare de posesie sau granituire? in cazul in care trebuie sa merg in instanta.cum as putea recupera terenul pierdut exista modalitate fara judecata? Va multumesc anticipat.