Am avut un teren (pamant) la tara,cand am mers la Cadastru sa cer o copie de pe teren,am constatat ca nu mai sant proprietar pe acest teren,pe care am am Titlu. Ce sa intamplat. Primaria a dat numarul de pe terenul meu la o vanzare in mod gresit si pamantul meu a fost vandut.am incercat sa fac tot felul de demersuri la Primarie si nu am avut succes.primarul refuza sa dezbata problema mea. Ce,mi recomandati? sa fac o plangere penala sau care ar fi solutia sa,mi recuperez pamantul? Cu multumiri.P.I.
va trebui sa solicitati anularea actului respectiv, in baza caruia in mod gresit terenul dvs. a fost instrainat . totodata solicitati si repunerea in situatia anterioara .
va trebui sa chemati in proces si primaria .
numarul dvs de parcela a fost inscris gresit pe doua titluri de proprietate? cineva a vandut lotul dumneavoastra efectiv? adica terenul pe care il detineti? sau a vandut un alt teren cu acelasi numar de parcela ca al dumneavoastra?
ati fost la "cadastru" ? daca Cadastru inseamna OCPI inseamna ca terenul dvs era deja inscris in CF nu putea fi vandut...
varianta asemanatoare pe care am intalnit-o eu era: proprietarii nu isi cunosc terenul !!! intabuleaza astfel cu "complicitatea" topografului parcele dupa planul parcelar, fiind o gresala in titlul de proprietate, se vinde parcela altui proprietar.
cred ca daca ati fi mai explicit , ati primi si raspunsuri mai explicite