avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate vasile c.

Activitate vasile c.

Buna ziua. Pt. societatea pe care o detin doresc adaugarea activitatii de apostilare documente. am contract de prestari servicii cu traducatori, dar vreau sa ma ocup si de apostilare. Ce cod caen imi trebuie ca sa pot face acest lucru? Va multumesc.
Multumesc pt. raspuns. Impozit platesc in fiecare an. Despre cadastru nu stiu ce sa va spun. Nu vreau sa merg pe varianta cu datul in judecata. Cred ca trebuie sa existe o varianta mult mai la indemana. Logic asa ar fi...
Buna ziua. Ma adresez cu urmatoarea problema, in speranta obtinerii unui raspuns avizat. Detin un garaj, construit cu autorizatie de constructie in anul 1997, pe un teren apartinand Ocolului Silvic, pentru care a existat contract de inchiriere. De ceva vreme incerc sa reinnoiesc acest contract de inchiriere, insa peste tot primesc acelasi raspuns: legislatia nu le mai permite inchirierea de terenuri catre persoane fizice. Deoarece cladirea pe care o detin este construita cu autorizatie si deoarece la acel moment s-a putut face contract de inchirere, doresc sa stiu cum pot obtine contractul de inchiriere pentrul terenul pe care se afla constructia al carei proprietar sunt. Va multumesc.
Buna seara. Am varsta de 59 ani, sunt nascut la data de 12.12.1950, sunt barbat si am o vechime totala in munca de 39 ani, 2 luni si 14 zile, din care 17 ani, 4 luni si 9 zile - Grupa II, 4 ani si 3 luni - spor gr. II, 16 ani, 3 luni si 13 zile - Grupa III si 1 ani, 3 luni si 22 zile - stagiu asimilat (stagiu militar). Doresc sa stiu, in aceste conditii, daca am dreptul la pensionare anticipata? Va multumesc.