In luna ianuarie s-a produs un accident pe traseu, dar medical neavand inca confirmare a eliberat concediu medical cu cod 01 pentru toata luna ianuarie si s-a eliberat concediu medical si pe toata luna februarie tot cu cod 01. Abia acum la sfarsitul lunii februarie am obtinut confirmarea de la ITM ca acest caz este accident pe traseu.
Cum procedez eu ca platitor cu aceste certificate eliberate cu cod 01..
Cel pe ianuarie deja s-a pus in plata calculate conform codului cu 75% platit din FNUASS. Ce am de facut, deoarece in caz de accident trebuia sa fie platit cu 80% nu cu 75%.
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu acordarea certificatelor de concediu medical:
1. cate zile de concediu medical cu cod 06( urgenta medico chirurgicala) are dreptul sa dea medicul de familie?
2. dupa cate zile de concediu medical trebuie sa se prezinte bolnavul in fata comisiei?
Va rog sa ma ajutati si cu numarul legislatiei in vigoare care reglementeaza noile modificari privind eliberarea concediului medical.
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati, in a 6 -lea zi mai are dreptul angajatorul sa faca control la domiciliu sau numai casa de sanatate poate sa faca acest lucru?
Buna ziu, am o problema cu raportarea fisierelor in Revisal, cand vreau sa trimit datele obtinute imi da mesajul urmartor:
Tag DOMENIUACTIVITATEID: CAEN invalid. Valoarea specificata nu se regaseste in nomenclator.
Valoarea specficata a Tag-ului: {6820}.
Ce pot sa fac, din ce cauza apare mesajul de mai sus?
Profilul firmei: Inchirierea si subinchir.bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
Va rog frumos sa ma ajutati!
Multumesc mult!