avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN Gresit la revisal
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN Gresit la revisal

Buna ziu, am o problema cu raportarea fisierelor in Revisal, cand vreau sa trimit datele obtinute imi da mesajul urmartor:

Tag DOMENIUACTIVITATEID: CAEN invalid. Valoarea specificata nu se regaseste in nomenclator.
Valoarea specficata a Tag-ului: {6820}.

Ce pot sa fac, din ce cauza apare mesajul de mai sus?
Profilul firmei: Inchirierea si subinchir.bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
Va rog frumos sa ma ajutati!
Multumesc mult!

Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 00:20, 20 Februarie 2010
Ati descarcat de pe [ link extern ] /
si patch-urile? Le-ati instalat pe toate?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
CLASOR CONSULT, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru electronic la angajati stefan66 stefan66 cum tinem evidenta angajatilor in afara carnetelor de munca in cazul in care acestea au fost predate angajatilor? de unde se poate lua registrul electronic de ... (vezi toată discuția)
Revisal 500/2011 mihaela_86 mihaela_86 Buna ziua, Am instalat pe calculator revisal vers. 2.3.0 cu toate patch-urile cerute, doresc sa instalez ultima versiune, dar nu stiu care sunt patch-urile ... (vezi toată discuția)
Caen si cor revisal ILENIA ILENIA Nu am reusit sa gasesc in Revisal nici codul CAEN pt lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale -4120. Am cautat in sectiunea ... (vezi toată discuția)