avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal 500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal 500/2011

Buna ziua,

Am instalat pe calculator revisal vers. 2.3.0 cu toate patch-urile cerute, doresc sa instalez ultima versiune, dar nu stiu care sunt patch-urile care trebuie instalate pentru preluarea datelor din vechiul revisal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:12, 4 Noiembrie 2011
Versiune veche este 2.0.6 la care se adauga cele 5 patch-uri de actualizare .. astfel incat versiunea pentru preluare este 2.4.0..... actualizările ulterioare - patch, pot fi descărcate prin accesarea link-ului
[ link extern ] /

Noua versiune este REVISAL 5.0.6 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Revisal- dublari contracte bvr bvr Buna ziua! Am urmatoarea problema legata de Revisal: am descoperit ca pe portalul inspeciei muncii la angajatorul meu in baza de date apar cateva contracte ... (vezi toată discuția)
Eroare revisal carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Sunt o societate din Braila am descarcat noul revisal si incerc sa preiau date din versiunea 206 si imi arata urmatorul mesaj Baza de date ... (vezi toată discuția)