avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal- dublari contracte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal- dublari contracte

Buna ziua!
Am urmatoarea problema legata de Revisal: am descoperit ca pe portalul inspeciei muncii la angajatorul meu in baza de date apar cateva contracte dublate in sensul in care acelasi contract apare odata inregistrat dupa numarul intern si odata inregistrat dupa numarul ITM. Problema este ca aceste contracte sunt incetate si apar incetate doar inregistrarile cu numar intern, iar inregistrarile cu nr itm apar in derulare. Eroarea cred ca s-a produs in perioada de trecere de la actualizare pe discheta la actualizare online.
v-ati confruntat cu aceasta problema?
Furnizorul revisalului mi-a spus ca fac o adresa scrisa catre itm sa stearga inregistrarile din baza de date.

va multumesc.

Care este cea mai noua versiune de Revisal?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
bvr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 28 Martie 2011
Versiunea este 2.0.6 la care se adauga cele 4 patch-uri de actualizare ... intr-adevar, faceti o cerere catre ITM - Serviciul IT in care precizati sa se stearga c.i.m. care apar dublate in REVISAL - mentionati in cerere numele si prenumele persoanelor respective.
Va multumesc Freelis. Asa am facut.
Referitor la ultima versiune de Revisal, furnizorul mi-a raspuns ca este 2.3.0 .

O zi buna!
bvr a scris:

Va multumesc Freelis. Asa am facut.
Referitor la ultima versiune de Revisal, furnizorul mi-a raspuns ca este 2.3.0 .

O zi buna!

Nu exista nicio versiune 2.3.0 ... posibil dupa ce se instaleaza patch-urile de actualizare sa devina 2.3.0
Buna ziua!

Acesta a fost raspunsul:

Buna ziua,

Solicitarea dumneavoastra a fost inregistrata cu numarul 22340 din data 18.03.2011.

Ultima versiune a aplicatiei ReviSal este 2.3.0 si poate fi descarcata si instalata de site-ul Inspectiei Muncii, [ link extern ] >

Pe [ link extern ] /
nu exista nicio versiune 2.3.0 ...
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Depunere revisal dumilor dumilor Buna ziua. Am un srl cu Cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management, si sunt angajata in cadrul firmei ca inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Versiune revisal 31101979 31101979 Buna ziua. Ma numesc Stefania si as dori sa stiu si eu care este versiunea noua la REvisal. Am un act aditional pe care l am inregistrat ieri la itm si acum ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)