avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema Revisal

buna ziua. mi s-a spus de la ITM ca un salariat apare la ei cu 2 contracte. m-am uitat in Revisal si apare astfel: salariatul este inregistrat o singura data, angajat cu 01.04.2009.
salariat adaugat pe 04.04.2009;
pe 10.04.2009 tip operatie C (corectie?) explicatie: numar/data contract- numar contract:88
pe 16.04.2009 tip operatie M (modificare?) explicatie: numar/data contract- numar contract:89
pe 16.04.2009 tip operatie A (adaugare contract) explicatie: adaugare contract numar contract:89 nr ITM: XXXXX

nu eram eu atunci cand s-au facut aceste inregistrari. ce trebuie sa modific in revisal ca sa nu mai apara de 2 ori la ei contractul cu salariatul respectiv?

multumresc anticipat.
Cel mai recent răspuns: angizah , utilizator 14:51, 20 Aprilie 2010
Nu era rau daca ii intrebai tot pe ei... Poti trimite orice intrebare legata de Revisal la adresele : suportregistru@inspectiamuncii.ro sau : Suport.Registru@teamnet.ro . Team Net International este firma care a conceput programul Revisal. Rasunsurile am observat ca se dau foarte repede.
Succes!
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2010
lorella, utilizator
contractul adaugat in 16.04.2009 trebuie sa il incetati, astfel
-intrati pe contract la modificari dati incetare contract, aici selectati la temei incetare contract ultimul rand-alte temeiuri incetare si la observatii scrieti eroare inregistrare, exista deja un contract activ (formulati cum doriti motivul)
iti pot spune ce am facut eu cand am intampinat aceasta problema( la Itm Timis):
- de la informatica mi s-a dat lintingul revisalului, am verificat care contracte sunt dublate , si am trimis mail la Itm Timis( la sup. informatic) , pt a mi le anula.
Pozitiile mi au fost anulate de catre ei
Am incercat sa fac reactualizarea Revisalului cu ultima varianta COR.
Nu stiu ce s-a intamplat atunci ca nu-l mai pot deschide.
Imi spune ca " aceasta versiune a aplicatiei functioneaza numai cu versiunea 2.0.6 a bazei de date actualizata cu patc-ul ReGES.Revisal.KB 206.004".
Am instalat aceste versiuni dar tot nu functioneaza.
Ma poate ajuta cineva....???
Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal- dublari contracte bvr bvr Buna ziua! Am urmatoarea problema legata de Revisal: am descoperit ca pe portalul inspeciei muncii la angajatorul meu in baza de date apar cateva contracte ... (vezi toată discuția)
Incetare cim revisal anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : vreau sa fac incetarea cim (perioada nedeterminata prin demisie) in revisal ...contracte...incetare....aleg ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 lanisoara lanisoara Buna ziua, Am si eu o problema, am incercat sa suspend un contract in noul revisal, iar cand vreau sa salvez modificarile facute imi da eroarea: ¨Intervalul ... (vezi toată discuția)