avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate GEANINA I

Activitate GEANINA I

nu au afisat nimic la avizier.......si ar mai fii ceva:noi cei din bloc aveam la banca cateva milioane stranse de pe uram fondului de rulment si acum ceva timp ei ne-au anuntat ca nu mai sunt bani pt ca i-au scazut la fiecare locatar cand au platit intretinerea...e posibil asa ceva?eu cred ca si-au insusit acesti bani?cum sa facem sa-i demascam?
ma gandesc ca poate fii evaziune fiscala,pt ca in primul rand nu s-a elberat nici o chitanta si in al doilea rand nu se stie ce fac ei cu banii...adica unde se duc?ca din cate stiu eu nu sunt inregistrati in nici un caiet....
pai adunare generala la ei inseamna 2-3 oameni de ai lor.....locatarii din bloc cred ca nici nu stiu ce fac astia.....si banii dupa amenzi nici nu se stie unde se duc....si inca ceva:presedintele asociatie impreuna cu alti cativa din bloc stau zii de zii in beci si consuma bauturi alcoolice.ei au voie sa faca asa ceva?nu-i ilegal?
deci,inseamna ca pot sa-i denunt pt evaziune fiscala?fostul presedinte si actualul cred ca pot face ei de toate...parca ar fii blocul lor...
fratele meu a primit o amenda de la presedintele asociatiei de locatari pt a stat in casa scarii si a fumat....cand s-a dus sa plateasca amenda nu au vrut sa-i dea nici o chitanta,dar pana la urma i-au dat un bilet de mana semnat si stampilat....au voie sa faca asa ceva?au voie sa aplice ei amenzi?