avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Activitate cris2010

Activitate cris2010

Răspuns la discuția actiune de divort
Multumesc pentru sfaturi.Va doresc o zi buna.
Răspuns la discuția actiune de divort
Va multumesc pentru raspuns.
Nu ma abzez pe pensia alimentara pt ca sotul meu are firma de consultanta, unde este angajat doar cu doua ore iar salarul trecut pe cartea de munca este de 100 ron, problema banilor nu se pune doar daca trebuie sa dovedesc ca sunt angajata cu forme legalale in fata instantei.
Copilul vrea sa ramana cu mine deoarece suntem atasati unul de celalalt foarte tare si stie ca divortez doar eu de sotul meu , nu si el de tatal lui, iar problema contractului de chiriei nu se pune deoarce contractul de inchiriere este pe numele meu si dupa o perioada de 6 ani deja nu mai am nevoie de dovada unei adeverinte de venit atita timp cat imi platesc cheltuielile si chiria la zi.Am lucrat 12 ani, dar din cauza "crizei" firma a intrat in insolventa si eu am ramas fara job :(, dar sunt optimista si stiu ca imi voi gasi altceva de lucru destul de repede.:):)
Buna ziua,
as dori sa stiu daca introduc actiunea de divort dar sotul nu este de acord avand si un copil de 10 ani , ce sanse am sa primesc custodia copilului.Mentionez ca nu am loc de munca si ca stam in chirie in ANL.Va multumesc anticipat.