Site-ul respectiv a publicat opinia unul fost colaborator al firmei mele, in care acesta aducea atingere imaginii mele personale si imaginii companiei, reproducand, integral, discutia avuta cu acesta prin intermediul Yahoo Messenger.
In mail-ul scris redactorului, imi exprimam nemultumirea pentru faptul ca nu am fost contactata inainte de publicarea respectivului articol si i-am explicat sursa neintelegerilor dintre mine si fostul meu colaborator. Mentionand ca acel mail nu reprezinta o pozitie oficiala a firmei mele, i-am cerut sa retraga articolul respectiv.
Ulteriror, facand abstractie de lipsa acordului meu pentru publicarea continutului mailului, l-a postat pe site-ul sau.
Sa inteleg ca este ilegala publicarea unei corespondente, fara acordul expeditorului, chiar daca se face de catre destinatar? Nu am gasit vreun text legal pe aceasta tema si ma indoiesc ca ar intra sub incidenta art. 195 C.Penal.
Este legala publicarea, pe un ziar online, a unui e-mail trimis catre redactorul respectivului ziar, in conditiile in care a fost specificat in continutul respectivului mail, faptul ca nu sunt de acord cu publicarea sa?