avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate ruxpop

Activitate ruxpop

am patit-o , vecinul isi face cadastrul face si tarusarea si e totul ok , fac si eu cadastru si ajung sa fac tarusarea si stupoare vecinul intra peste mine cu 700mp. Verificatorul de proiect care intocmeste tarusarea vorbeste cu firma care mi-a facut cadastru ca sa obtina de la acestia planul de cadasttru al vecinului sa vedem coordonate si sa vedem cine ce si cum a gresit, stupoare firma nu mai are planul vecinului pentru ca i s-a sters arhiva electronica. Acum firma intocmitoare si cu cadastristul care a verificat proiectul si care face in prezent tarusarea imi spune sa obtin inventarul de coordonate al vecinul de la Biroul de cadastru , dau telefon acolo si acestia imi spun ca nu am dreptul sa le solicit. Pe de alta parte alte persoane mi-au spus ca am voie sa obtin un extras de plan cadastral al vecinului sau o copie a Planului de amplasament si delimitare al acestuia. Va rog sa imi spuneti daca a mai trecut cineva prin asa ceva cum ar trebui sa sune cererea sau macar baza legala , cunosc nr. cadastral al vecinului si adresa si nume. Practic ce trebuie sa cer ca sa obtin coordonatele .:((
detin un apt intr-un bloc care are constituita asociatie de proprietari, de ceva timp presiunea apei la baie si bucatarie a scazut drastic, eu mi-am schimbat toate tevile din apartament cu tevi noi de pexal in speranta ca voi remedia problema, dar nu s-a remeiat, in consecinta am cerut verbal presedintelui sa-mi schimbe tevile din afara apartamentului care fac parte din reteaua de tevi comuna , reteaua principala. am inteles ca vecina mea a patit la fel si i s-a schimbat o parte dar eu nu am reusit sa obtin un raspuns ferm. Va intreb : trebuie sa depun cerere scrisa la administratie?
si cum se plateste inlocuirea tevilor, o parte eu o parte blocul sau toata cheltuiala o suporta blocul din fondul de reparatii? si daca nu vor sa schimbe tevile aferente apartementului meu unde pot face o sesizare?:sorry: