avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suprapunere cadastrala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suprapunere cadastrala

am patit-o , vecinul isi face cadastrul face si tarusarea si e totul ok , fac si eu cadastru si ajung sa fac tarusarea si stupoare vecinul intra peste mine cu 700mp. Verificatorul de proiect care intocmeste tarusarea vorbeste cu firma care mi-a facut cadastru ca sa obtina de la acestia planul de cadasttru al vecinului sa vedem coordonate si sa vedem cine ce si cum a gresit, stupoare firma nu mai are planul vecinului pentru ca i s-a sters arhiva electronica. Acum firma intocmitoare si cu cadastristul care a verificat proiectul si care face in prezent tarusarea imi spune sa obtin inventarul de coordonate al vecinul de la Biroul de cadastru , dau telefon acolo si acestia imi spun ca nu am dreptul sa le solicit. Pe de alta parte alte persoane mi-au spus ca am voie sa obtin un extras de plan cadastral al vecinului sau o copie a Planului de amplasament si delimitare al acestuia. Va rog sa imi spuneti daca a mai trecut cineva prin asa ceva cum ar trebui sa sune cererea sau macar baza legala , cunosc nr. cadastral al vecinului si adresa si nume. Practic ce trebuie sa cer ca sa obtin coordonatele .:((

Alte discuții în legătură

Cadastrare danasarb2000 danasarb2000 Buna ziua Am si eu o problema cu intocmirea cadastrului unui teren extravilan.Tin sa mentionez ca detin titlu de proprietate.Mi.i s.a comunicat de catre ... (vezi toată discuția)
Delimitare propietate bogdan ola bogdan ola Cine ma poate ajuta? Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
Noul mod de avizare a expertizei judiciare de specialitate topografie , geodezie si cadastru. BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU [b]Proiect de act normativ privind Regulamentul de avizare, receptie si inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara.[/b] Propunerile si observatiile ... (vezi toată discuția)