Asta cred si eu, dar mergand la spiru casig 2 ani (la UB voi face 5 ani - ID), ca sa nu mai vorbesc de finante - la UB este 500 euro/an, iar la spiru - 9 milioane.
Dar, dupa cum mi-au zis mai multi, nu e neaparat sa-mi sustin licenta la spiru.
"Dar dacă te deranjează nu este obligatoriu să - ti dai licenta la aceeasi facultate pe care ai urmat - o."
De deranjat nu ma deranjeaza, dar problema e: POT sa-mi sustin licenta la UB, daca am doar 180 de credite (3 ani) la sfarsitul cursurilor din Spiru Haret?
Desteptul învată în 3 ani la " parti ", ce învată altul în 5 ani. ( Ca în povestea cu Făt frumos...)
Problema nu e cu invatatu' VREAU SA INVAT, dar sa nu mi se spuna dupa cei 3 ani de la "parti" (dupa logica mea n-are rost sa pierd 2 ani + in jur de 1500 de euro la universitate) ca ne pare rau, dar pentru admiterea la INM (de exemplu) trebuia sa absolviti altceva.
Poate sunt paranoica si ma gandesc prea departe, dar mi se pare o diferenta foarte mare
Media de la licenta nu mai conteaza, inca de anul trecut, de intrat nu prea intra prea multi, indiferent de modul in care si-au luat licenta...
Apropo de licenta... poate ma lamureste cineva cum e cu noua formula de invatamant (3+2+3). Cineva care vrea sa se apuce de facultate (drept) acum se poate inscrie la Universitate, unde la sfrasitul studiilor acumuleaza 240 de credite in 4 sau 5 ani, sau la o univ. particulara unde poate da licenta dupa numai 180 de credite si 3 ani de studiu. Intrebarea de baraj: e acelasi lucru? sau sa ma astept ca dupa cei 3 ani de la "parti" sa nu capat licenta?