avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Dupa admitere...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Dupa admitere...

Dupa ce ti-ai vazut visul implinit, si esti admis, si stai cu burta la soare cam o luna... ce se intampla?

Nu e nimeni pe forum care sa fie acolo?
Nu e nimeni pe forum care sa fi terminat cu brio INM-ul?

Nu de alta, dar cred ca sunt examene mai grele de dat in institut, sau ma insel?
După ce ai stat cu burta la soare, te pui cu burta pe carte, spre bunul mers al justitiei.........

apoi stai cu burta la umbra .. apoi iar la soare .. si in timp[ul asta cu cartea pe burta ... ca de invatat nu scapi niciodata .. Doar ritmul nu mai e asa alert ..
cam multe griji pt. un licean .. Vezi-ti de copilarie si .. lasa grijile astea .. la vremea lor ..

"cam multe griji pt. un licean"

Mai eu credeam ca voi aveti nevoie de probe inainte de a trage concluzii... Grijile nu sunt de licean, ci de om batran, care vrea sa apuce alt drum :)

probe si prezumtii ..

se pare totusi ca prezumtia mea ar fi esuat.
Multă Baftă " Bătrîne "!!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Daca va place octavian goga POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Dăscăliţa Octavian Goga[/b] Poezie dedicata de marele poet iubirii vietii sale - învăţătoarea Aurelia Rusu. Poezia a fost publicata in Revista ... (vezi toată discuția)
Cariera de procuror sau judecator,cariera de magistrat prosecuter_badboy prosecuter_badboy Dragi colegi haideti am si eu o intrebare al d-voastra cum poti sa te schimbi din procuror in judecator ?si care ar fi activitatile principale la inm sau mai ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)