avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Dupa admitere...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Dupa admitere...

Dupa ce ti-ai vazut visul implinit, si esti admis, si stai cu burta la soare cam o luna... ce se intampla?

Nu e nimeni pe forum care sa fie acolo?
Nu e nimeni pe forum care sa fi terminat cu brio INM-ul?

Nu de alta, dar cred ca sunt examene mai grele de dat in institut, sau ma insel?
Ei chiar batranica rau nu sunt, eu zic ca mai am timp de inca o facultate si mai departe.... Asta, daca pun osul la treaba
Niciodată nu este prea târziu, pînă la 60 de ani ( si chiar după, dacă ne tin puterile si măduva cenusie ) avem tot timpul să profesăm si să acumulăm experientă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca va place octavian goga POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Dăscăliţa Octavian Goga[/b] Poezie dedicata de marele poet iubirii vietii sale - învăţătoarea Aurelia Rusu. Poezia a fost publicata in Revista ... (vezi toată discuția)
Cariera de procuror sau judecator,cariera de magistrat prosecuter_badboy prosecuter_badboy Dragi colegi haideti am si eu o intrebare al d-voastra cum poti sa te schimbi din procuror in judecator ?si care ar fi activitatile principale la inm sau mai ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)