avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate Deadmou5

Activitate Deadmou5

Ok am inteles. Iti multumesc pentru ca m-ai lamurit . :) Desi in cazul acesta sunt sigur ca nu este vorba de ceea ce ai mentionat mai sus. Sunt doar niste sarlatani cu acte in regula . ;) Sa ai o zi buna.
Nu prea inteleg concluzia . :(
Buna ziua, as dori un sfat in următoarea problema.Pe 17 Noiembrie 2009 am încheiat un contract de intermediere cu o firma care plasează muncitori in diferite domenii in străinătate.In urma anuntului de la postul de radio local au specificat ca plecarile aveau sa fie urgente.In urma încheierii contractului am plătit si suma de 150 de euro drept comision.De atunci tot ce am obţinut au fost amanari.In 4 Ianuarie am hotărât sa mă retrag si sa îmi recuperez banii înapoi.Ca urmare am fost din nou la sediul firmei unde am anunţat decizia mea.Mi s'a spus ca s'a luat la cunoştinţă decizia mea , urmând ca in zilele următoare sa îmi recuperez banii.Nici pana in Ziua de azi nu mi'am primit banii, si nici restul grupei nu a plecat la munca.Ce pot face sa îmi recuperez banii înapoi ? Am o şansa in instanţa de judecată împotriva sarlatanilor astora?Durata contractului de mediere este de 120 de zile de la semnarea contractului.Eu deţin si copia după numitul contract si deţin si chitanta care atesta ca am plătit acei bani.Sper sa găsesc la dumneavoastră un răspuns . Va multumesc anticipat.