avocatPetre a scris:
notificarea care ati facut-o e un mod in care dvs va prevalati de un drept si el nu se poate eschiva de la obligatia corelativa de plata in modalitatea aleasa de dvs
Am o clauza in contractul de inchiriere care prevede ca, citez " in cazul incetarii inainte de termenul stabilit din motive imputabile Locatorilor, acestia se obliga sa achite contravaloarea investitiei...in baza unei evaluari intocmite de un expert evaluator". As putea sa reziliez contractul unilateral in baza acestei clauze fara teama de a nu fi pus in fata unor noi chitante false care sa "demonstreze" ca a mai platit pt inca 17 luni? Luna viitoare, pe 15 03 2010 ar trebui sa plateasca din nou, chitantele false fiind pana la aceasta data, de asta caut si ajutor pt ca acum ar fi momentul de a face ceva. Cum trebuie sa procedez? Am avocat dar nu am rezultate, ar fi perfect sa pot rezilia si evacua chiriasul urmand sa ma judec pe falsurile de pana acum fara teama de a mai aparea altele, dar ce trebuie sa fac concret pt asta? Notificarea pe care am facut-o anuleaza eventualele chitante fabricate sau s-ar ajunge iar la expertiza? Multumesc