avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituirea la termen catre creditor in lipsa acestuia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituirea la termen catre creditor in lipsa acestuia

Am un contract de schimb imobiliar la care trebuie sa achit o sulta la termene fixe stabilite fara insa a se preciza locul sau modalitatea achitarii catre creditor. Desi am dorit sa achit la primul termen stabilit suma datorata, creditorul evita sa accepte plata intr-un mod legal (in fata notarului), ceea ce va duce la depasirea termenului cu toate consecintele aferente.
Mentionez ca sumele datorate sunt investite cu titlu executoriu.
Ce pot face in acest caz pt a dovedi buna mea credinta si disponibilitatea mea de a ma achita de obligatii?
Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita!!!!!! Oana Gabriela Oana Gabriela In urma unei hotarari de expedient ce are la baza o tranzactie imobiliara pentru partaj divort,care presupune achitarea unei sulte in sarcina mea ,ce a depasit ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata sulta loanabelciu loanabelciu Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti ce modalitati de plata sunt acceptate in instanta pentru plata sultei (mai bine zis avem un apartament cu 3 camere ce ... (vezi toată discuția)
Suma minima pt executare silita imobiliara ContSters403290 ContSters403290 Daca de exemplu am o sulta de platit de 80000 lei plus cheltuielile si onorariu BEJ de 8500 lei total 88500 lei .Achit partial din sulta doar 73500 lei ca ... (vezi toată discuția)