avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incuviintare executare silita!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incuviintare executare silita!!!!!!

In urma unei hotarari de expedient ce are la baza o tranzactie imobiliara pentru partaj divort,care presupune achitarea unei sulte in sarcina mea ,ce a depasit termenul de plata prevazut in hotararea judecatoreasca.
Persoana careia ii datorez sulta a apelat la executor judecatoresc prin dosar de executare solicitat de avocat.S-a formulat cerere de catre executor pt. incuviintarea executarii silite cu termenul pe data de 24.02.2010.
Daca pana pe data de 23.02.2010 achit sulta prevazuta,mai sunt obligat sa platesc onorariu de avocat si executor?
Care ar fi modalitatea de evitare onorariilor?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:10, 16 Februarie 2010
De vreme ce procedura legala de executare este demarata ,legal trebuiesc achitate obligatiile aferente
Achitati sulta pana ladata de 23.02.2010. Pe 24 va prezentati la termenul dat de instanta cu dovada achitarii, iar cererea de incuviintare a executarii silite va fi respinsa deoarece ramane fara obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita!!!!!! Oana Gabriela Oana Gabriela Daca pe data de 24.02.2010 am termen pentru incuviintare executare silita la tribunal iar pe data de 23.02.2010 achit sulta,mai trebuie sa platesc onorariu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare rrocambole rrocambole A l-a dat in judecata pe B, a pierdut procesul si a fost obligat sa achite cheltuielile de judecata. A facut recurs care a fost respins. A nu a avut intentia ... (vezi toată discuția)
Executare silita Oana Gabriela Oana Gabriela Daca este o hotarare judecatoreasca investita cu titlu executoriu si se cere investirea executarii silite pe data de 24.02.2010, iar suma prevazuta in hotarare ... (vezi toată discuția)